Søk
Alle kategorier
  Menu Close

  Zeiss DTC 3/38 Termisk Clip on 38mm/384

  SKU: 527031-0000-000
  Tilgjengelighet: På lager
  kr 41 100,00
  i h

  Zeiss DTC 3 DTC 3/38

  Termisk Clip-On med Bluetooth ZEISS DTC 3 er den første termiske Clip-On enhet fra ZEISS som sørger for at nattjakt blir en suksess.
  Zeiss sine nye Thermal Imaging Clip-Ons DTC tilbyr perfekt kompatibel optikk med en stor 1024 × 768 HD AMOLED-skjerm med høy kontrast, intuitiv ergonomi, presis og brukervennlig nullstillingsprosedyre takket være app-kontrollert sassistent, praktisk talt ubegrenset batterilevetid og mange tilpasningsmuligheter.

  ZEISS DTC (digital termisk clip-on) kombinerer sofistikert bildebehandling med et intuitivt betjeningskonsept og har også en praktisk nullstillingsassistent via ZEISS Hunting-appen.
  Disse kommer i 2 utgaver. DTC 3/25 og DTC 3/38

  ZEISS DTC 3 er en av klassens beste termisk clip-ons som gjør det mulig for alle jegere å identifisere viltet sitt nøyaktig og sikre at skuddene deres er nøyaktige for etisk jakt i mørket," sa Carsten Backhaus, produktsjef for Jakt hos ZEISS.
  For nøyaktig å identifisere viltet samt få et nøyaktig bilde, best mulig termiske ytelse for skarp og klart bilde, har DTC 3 har høykvalitets germanium-linse, 12-mikron sensorer og en stor HD AMOLED-skjerm,
  Når du jakter i totalt mørke er det avgjørende for suksessen å kunne betjene en clip on intuitivt og lydløst. Den sentrale plasseringen av fokustårnet på oversiden av DTC gjør det lettere å nå og fokusere nøyaktig og hindrer deg som bruker i å komme borti løpet eller siktet mens du fokuserer. ErgoControl-konseptet – som i ZEISS DTI 3 termisk spotter – har en intelligent, kryssformet knappelayout og enkel, intuitiv menynavigering kompletterer det brukervennlige betjeningskonseptet.

  Fleksibilitet og presisjon takket være Zero-In-Assistent.
  Den nye zero-in-assistenten, som betjenes via ZEISS Hunting-appen, lar jegeren raskt og presist synkronisere clip-on, optikken og rifla. Brukeren trenger bare å legge inn avstanden til målet og siktepunkt i forhold til det første siktepunktet i appen. Assistenten beregner deretter korreksjonsverdiene og justerer displayet deretter. Dette eliminerer behovet for å beregne knepp og gjør prosessen mye raskere og enklere. Når kombinasjonen av ZEISS DTC 3 og kikkertsikte har blitt nullstilt, kan denne informasjonen lagres i appen og på clip-on-enheten som en av fire profiler, så det er enkelt å bytte mellom ulike sikter med en DTC montert.

  Å koble en Zeiss DTC opp via bluetooth til ZEISS Hunting-appen gir brukeren et bredt spekter av ekstra tilpasningsmuligheter. Perfekt utstyrt for enhver jaktsituasjon
  Enten du driver smygjakt eller sitter på post, er all nattjakt ulik og anderledes.
  Med sine to modeller, ZEISS DTC 3/25 og 3/38, tilbyr Zeiss de rette clip on for alle jaktsituasjoner
  For jakt i skogkledde områder og smygjakt gir ZEISS DTC 3/25, med det store synsfeltet på hele 18,4 meter på 100 meter, gir bredt og oversiktlig bilde sammen med muligheter for å identifisere detaljer på avstander under 150 m

  ZEISS DTC 3/38 har en en maksimal deteksjonsavstand på 1 950 meter og tilbyr rekkevidde og nøyaktighet nok for all jakt i åpent terreng.
  Batterilevetiden er på hele 10 timer, og kan om ønskelig forlenges. Standby-modus aktiveres automatisk av vinkelsensoren i enheten. Sett våpenet på høykant og Clip on enheten går i dvale.Dette sikrer at begge modellene kan brukes lenge!
  Når du kombinerer dette med Zeiss sin supre APP og ikke minste de bombesikre adapterne som sikrer 100% stabilt treffpunkt ved av og påmontering, gir dette en av de absolutt beste termiske Clip On enhetene du får kjøpt.
  Zeiss DTC 3/25 og 3/38 deler oppbygging, hus, sensor og linser med Infiray MAL 38 og MAL 25, noe som sikrer superkvalitet på det termiske bildet

  Spesifikasjoner:
  - Deteksjonsavstand : 1950m
  - 1024x768 HD AMOLED-skjerm
  - Synsfelt: 18,4meter på 100 meter
  - Bluetooth
  - Zeizz APP.
  - Zero inn assistent
  - Batteritid: 10 t
  - Vinkelsensor


  Som alltid med Zeiss produkter gir vi prismatch garanti