Søk
Alle kategorier
  Menu Close

  Shimano Stella FK 2500 HG

  SKU: STL2500HGFK
  Tilgjengelighet: På lager
  kr 8 999,00
  i h

  Stella er SHIMANO sin ultimate haspelsnelle. Med en bemerkelsesverdig mengde ny teknologi, når Stella nye høyder av vidunderlighet og tilbyr ytelse du ikke finner andre steder for sportsfiskere som ønsker det aller beste.

  Hvis du er typen som vil ha det aller beste, uten kompromisser, er den nyeste versjonen av Stella noe for deg. Stella bygger på sin ikoniske status og har vært gjennom et spennende re-design med en ny rekke teknologier. Denne utviklingen er ren ingeniørkunst på sitt ypperste og berører omtrent alle deler av snellen, inkludert gir, linestyring og brems. Det er forbedringer som vil gjøre fisket ditt mer effektivt, uanstrengt og viktigst av alt, morsommere. SHIMANO kaller det "Infinity Evolution"... men for sportsfiskere over hele verden kalles det bare Stella.

  Fiske med Stella er en uforglemmelig opplevelse, forsterket av introduksjonen av tre nye "Infinity"-teknologier.

  InfinityXross:

  Leverer en mer holdbar girkonstruksjon enn det høyt anerkjente Hagane-giret. Dette gir mer holdbarhet, spesielt under ekstremt press, noe som resulterer i økt levetid for snellen.

  InfinityLoop:

  Er en ultra langsom spoleoscillasjon, med forbedret linelegging. Dette reduserer linens friksjon betraktelig, og gir lengre kasteavstand.

  InfinityDrive:

  Produserer kraftig, men lett rotasjon, spesielt under tung belastning. I ekstreme situasjoner kan du fortsatt opprettholde konstant, konsistent innsveivning.

  For problemfri linestyring er det utviklet en helt ny funksjon kalt Anti-Twist Fin som styrer trykket på linen som går gjennom linerullen og opp på spolen. Og hvis alt dette ikke er nok, er det et helt nytt bremsesystem kalt Duracross som tilbyr forbedret jevnhet, holdbarhet og kraft ved tilslag.

  Stella er tilgjengelig i 12 modeller for å dekke alle bruksområder og preferanser, og er også saltvannssikker.

  Stella - toppen av ingeniørkunst, for sportsfiskere som vil ha det aller beste

  SHIMANO Stella FK 2500HG

  • Størrelse: 2500
  • Lineinntak per rotasjon: 86 cm
  • Utveksling: 5,8:1
  • Totalt antall kulelager: 12/1
  • Versjon: FK2500HG
  • Vekt: 210gr
  • Kapasitet (Monofilament):
   • 0.25mm-160m

  Shimano sine teknologier:

  HAGANE Drive Gear

  HAGANE Drive Gear er produsert av Shimanos kaldpressingsteknologi, uten behov for ytterligere maskinering. Dette gir en langvarig jevnhet, styrke, letthet og kraft i hjertet av snellen. Tradisjonelle formstøpte, maskinerte gir er mindre holdbare under tung belastning.

  Micromodule II

  Forbedret mikromodulgiring, noe som gjør oppspolingen ekstremt jevn. Magnumlite Rotor Den nye designen til Magnumlite Rotor produserer enestående lett rotasjon. Rotorprofilen, som tidligere var symmetrisk, er nå asymmetrisk. Bøylearm mekanismen, som tidligere var plassert på samme side som snøreføreren, er flyttet til motsatt side. Dette forbedrer balansen og kombinert med en lett rulle, titanbøyle og optimalt arrangement av rotortykkelse, har en 14 % besparelse i rotasjonstreghet blitt oppnådd som øker følsomheten for tidligere uoppnådde nivåer.

  HAGANE Body

  HAGANE-kroppen er produsert av høystivt aluminium eller magnesium. Dette skaper stivhet og slagmotstand, samtidig som det eliminerer bøyning av kroppen. Resultatet er et bunnsolid hus og støtte for den bevegelige indre giringen og større effektivitet gjennom hele spolen.

  Infinity Loop

  En struktur der hastigheten som spolen beveger seg med opp og ned reduseres til en overveldende lav hastighet. Det nøyaktige snørepåleggelsesmønsteret reduserer snøre motstanden betraktelig. Resultatet er en jevn kastefølelse.

  X-Ship

  En ny girdesignmetode skapt av fremskritt innen produksjonsteknologi og girtanndesign. Ved å spre belastningen som påføres tannoverflaten over et stort område under tannhjulsinngrep, har denne revolutinære designen forhindret skade, forårsaket av konsentrert skade og sterkt forbedret holdbarhet.

  Duracross

  En revolusjonerende bremseskive konstruert for å øke den generelle holdbarheten, er bygget av banebrytende materialer vevd i et unikt mønster sammenlignet med konvensjonelle bremseskiver. Uten å ofre en jevn følelse, er dette materialet mer enn 10 ganger mer holdbart for ekstra ytelse.

  Silentdrive

  Fjerner "klikkelyd" og "håndtaks bevegelse" og generelt forbedret jevn sveiving.

  Anti Twist Fin

  Fleksible polymerfinner er installert nær snøreføreren. Dette opprettholder snørespenningen for å redusere slakkhet og forhindrer at linen faller av bunnen av spolen eller vikler seg rundt spolen på en ujevn måte.

  X Protect

  Kontakttypen triplelip-strukturen er introdusert til rulleclutchen, dreiepunktet for vannmotstand. I denne strukturen hindrer den første leppen vann i å komme inn gjennom rommet mellom rotoren og kroppen. I tillegg motstår spesialfettet mellom andre og tredje leppe der det kommer i kontakt med rotorkragen som er plassert på den øvre delen av rulleclutchen, ikke bare vann fra å komme inn, men minimerer også friksjonsmotstanden. Uten å sette den "silkemyke rotasjonskapasiteten" i fare, har STELLA SWs vitale funksjon, eksepsjonell vannmotstand, blitt oppnådd for å motstå bølgeskvulp og sprut.

  G Free Body

  G Free Body-teknologi er utviklet for å flytte snellens tyngdepunkt nærmere stangen. Dette er oppnådd ved å flytte akselens oscillasjonsmekanisme 19 mm fra bunnen av spolen til toppen. Ved å flytte tyngdepunktet nærmere sportsfiskerens håndposisjon, hjelper G Free Body til å redusere tretthet og forbedre kastekomforten.

  AR-C Spool

  Shimano ARC Spool er en patentert spoledesign med en vinklet spoleleppe. Denne designen gjør at snøret kan forlate spolen med mindre friksjon og i mindre spiraler, noe som resulterer i lengre mer nøyaktige kast. ARC spoler er bevist å redusere tilbakeslag og vindknuter ved bruk av multifilament snøre.

  Long Stroke Spool

  Long Stroke Spool har lengre bevegelse og arbeidslengde sammenlignet med konvensjonelle spoledesigner. Denne lengre bevegelsesspesifikasjonen resulterer i større kastelengder.

  Rigid Support Drag

  Rigid Support Drag eliminerer spolens bevegelse og slingring, selv ved lette bremseinnstillinger. Resultatet er en utrolig jevn brems selv ved ekstremt lette innstillinger.

  S A-RB

  Shimano S ARB-lagre er høykorrosjonsbestandige ARB-kulelagre med et ekstra skjold for forbedret beskyttelse mot sand, salt eller støv.

  One-Piece Bail

  Bøyle wiren i ett stykke har ingen åpning for at snøret kan feste seg under normal drift. Laget av rustfritt stål, reduserer den friksjonen og lar linen komme raskere inn på snøreføreren.