Søk
Alle kategorier
  Menu Close

  High N Dry Paste Floatant

  SKU: GU-108174
  Tilgjengelighet: På lager
  kr 189,00
  i h

  Dette er en tykkere gel enn det vi vanligvis bruker som standard tørrflueimpregnering som er designet for å sitte lengre på produktet du påfører den. Til bruk på fluer er den å anbefale på tørrfluer laget med kropp av foam eller hårmaterialer som f.eks Tsjernobyl Ant's og bombere. Det fremste bruksområdet er til fiske med nappindikatorer og til å fette opp fortommen.

  Fetting av fortom har store fordeler ved en rekke fiskesituasjoner. Se for deg at du fisker i stille vann og ventefisker på ørreten som av og til passerer. Etter en stund så begynner fortommen å synke og når du drar opp til nytt kast så dukker flua og fester seg i vegetasjon på bunn og du må dra av fortommen for å få det løs. Alle typer monofortommer synker etter litt bruk og oppfetting ved fiske på grunt vann er smart og sparer deg for mye irritasjon. Bare fett opp den taperte delen av fortommen og tuppen på fluelina.

  Et annet scencario er når du fisker aktivt med fluer som skal stripe bortover overflaten. Ved å fette opp fortommen så vil det bli mindre press på flua slik at den holder seg bedre- og lengre flytende. Dette produktet holder fortommen flytende lenge nok til at du får fisket effektivt med det. Vanlig gel blir vasket av etter kun kort tid. V

  iskositeten/konsistensen i gelen er temperaturstabil slik at den ikke blir for tynn i varmt vær og hard når det blir kaldere.

  Du kan påføre produktet med fingrene eller ha en liten tøybit i lomma som du gnir på med.