Søk
Alle kategorier
  Menu Close

  Guideline LPX Solbriller - Grey Lens

  SKU: GU-107012
  Tilgjengelighet: På lager
  kr 499,00
  i h

  Guideline LPX Solbriller - Grey Lens

  Guideline LPX polariserte solbriller med matt sort TR90 innfatning og grønne gummidetaljer. Grå polarisert TAC-linse med Green Revo speilbelegg.

  Guideline LPX Grey/Green Revo er en moderne og pen fritidsmodell som vil gjøre jobben utmerket både på og utenfor vannet. Den har en matt sort ramme laget av TR90 som gjør rammen nesten udødelige da den har en myk struktur og bøyer seg i stedet for å gå i knekke. Materialet gjør også brillene lette og derfor svært behagelige å ha på. Rammen har grønne gummidetaljer både på utsiden og innsiden av stengene, noe som gir en sikker og sklifri passform. De er utstyrt med grå polarisert TAC-linse og har et grønt Revo speilbelegg som gir dem et distinkt utseende i forbindelse med de grønne detaljene på innfatningen.

  En grå linse egner seg godt for fiske i dagslys/sterk sol da dette er fargen som blokkerer lyset mest effektivt. Den grå fargen er nøytral og gir ekte farger uten forvrengning. UV400 beskyttende belegg blokkerer 100 % av skadelige UVA- og UVB-stråler.

  Polariserte linser reduserer overflaterefleksjoner, gjenskinn og gjør det mye lettere å se fisk i vannet. Dette er veldig viktig under spotfiske i klare elver eller på tropiske flats, men det er like viktig å kunne oppdage fisk som følger flua før du plukker opp snøret. Polarisering reduserer også tretthet i øynene og øker visuell nøyaktighet og forbedrer ytelsen.

  • Bruksområdet: Dag/Sollys
  • Brillene blokkerer 100 % av skadelige UVA- og UVB-stråler
  • Linsen er polarisert.
  • De kommer i et slitesterkt (hardt) etui med et tøft kevlar-utseende
  • Rengjøringsklut inkludert.