Søk
Alle kategorier
  Menu Close

  Guideline LPX Solbriller - Amber Lens

  SKU: 11107011
  Tilgjengelighet: På lager
  kr 499,00
  i h

  Guideline LPX Solbriller - Amber Lens

  Guideline LPX polariserte solbriller med matt sort TR90 innfatning og røde gummidetaljer. Gult polarisert TAC-objektiv med rødt Revo speilbelegg.

  Guideline LPX Amber/Red Revo er en moderne og pen fritidsmodell som vil gjøre jobben utmerket både på og utenfor vannet. Den har en matt sort ramme laget av TR90 som gjør rammen nesten udødelig da den har en myk struktur og bøyer seg i stedet for å knekke. Materialet gjør også brillene lette og derfor svært behagelige å ha på. Rammen har røde gummidetaljer både på utsiden og innsiden av stengene, noe som gir en sikker og sklifri passform. De er utstyrt med amber polarisert TAC-linse og har et rødt Revo speilbelegg som gir dem et distinkt utseende i forbindelse med de røde detaljene på innfatningen.

  Amber linse (ravfarget) er en veldig god allroundfarge i bruntone fargespekteret som passer perfekt til fiske i dagslys/sollys som også gir den beste kontrasten når du står å ser etter fisken i vannet.

  Polariserte linser reduserer overflaterefleksjoner, gjenskinn og gjør det mye lettere å se fisk i vannet. Dette er veldig viktig under spotfiske i klare elver eller på tropiske flats, men det er like viktig å kunne oppdage fisk som følger flua før du plukker opp snøret. Polarisering reduserer også tretthet i øynene og øker visuell nøyaktighet og forbedrer ytelsen.

  • Bruksområdet: Dag/Sollys
  • Brillene blokkerer 100 % av skadelige UVA- og UVB-stråler
  • Linsen er polarisert.
  • De kommer i et slitesterkt (hardt) etui med et tøft kevlar-utseende
  • Rengjøringsklut inkludert.