Søk
Alle kategorier
  Menu Close

  Daiwa Saltiga LD40-2SPD

  SKU: 116X3585100
  Tilgjengelighet: På lager
  kr 5 790,00
  i h

  20 Saltiga Lever Drag (LD), laget fra grunnen av for å møte kravene til hardcore saltvannsfiskere over hele verden.

  Utviklet over et halvt tiår, kombinerer Saltiga LD alt man har lært fra hele verden. Fra USA, Sør-Afrika, New Zealand og Australia, har hver eneste bit av tilbakemeldinger og læring blitt absorbert og rullet inn i det som bare kan beskrives som Daiwas beste lever drag snelle som noen gang er laget.

  Det hele starter med den nøyaktig maskinerte aluminiumskroppen og sideplatene i ett stykke. Dette stive huset holder det som skiller Saltiga LD fra konkurrentene – et omhyggelig utformet driv- og tannhjul laget av vanvittig slitesterkt rustfritt stål. Tannhjul i rustfritt stål er hardere enn messing og mye mer motstandsdyktig mot det salteste vannet der denne snellen skal brukes. Rustfritt stål giring blir ofte kritisert for å mangle jevnhet, men Daiwa-ingeniører har overvunnet dette, og produsert et girsett som er raffinert og glatt, men likevel kraftigere og mer holdbart enn noe annet på markedet.

  Saltiga LD har fått forbedringer på alle områder av snellen, og har adressert bekymringsområder som toppfiskere identifiserte med tidligere versjoner av snellen. En bremse cam-design som er jevn og i stand til å håndtere både flette- og monofilamentliner er en av de åpenbare forbedringene. Selve spaken har blitt fullstendig redesignet for å tillate avgrenset og presis kontroll over bremsen selv ved svært lave innstillinger.

  20 Saltiga LD ble designet for å være vakker, enkel og utrolig sterk.

  • Maskinert hel aluminium ramme
  • ATD brems
  • CRBB
  • Gir i rustfritt stål
  • Level Drag