Søk
Alle kategorier
  Menu Close

  Betingelser

  1. Varene kan sendes mot betaling med kredittkort eller faktura på forskudd. Du betaler kun 99,- i fraktkostnader for alle pakker inntil 35kg.
   Varer kan også bestilles på nett for henting i butikk. Da er frakten selvfølgelig = 0,-
   Ammunisjon kan sendes i post (husk å sende inn kopi av våpenkort i rett kaliber og bilde av godkjent legitimasjon med bilde om du ønsker slike varer).

  2. Varene selges med 14 dagers full returrett ifølge forbrukerkjøpsloven. Ved eventuell retur må varene sendes på billigst måte, ikke i oppkrav. Oppkravsendinger vil ikke bli avhentet. Vennligst vedlegg kopi av fakturaen, samt årsak til returen. Oppgi også om varen ønskes byttet eller om penger skal returneres. Ved refusjon av penger skal det oppgis kontonummer som pengene skal føres inn på hvis mulig.

  3. Hvis returen ikke skyldes feilekspedering, vil returporto være for kundes regning. Gjelder det feilekspedering/reklamasjon - ring 32 88 22 70 så løser vi det på best mulig måte.

  4. Når en returvare er mottatt blir det laget en kredittnota med forfall netto 14dager til din angitte konto.

  5. Ordre under kr. 250,- effektueres ikke, da vi sponser alle postpakker med ca 55,- av de reelle forsendelseskostnadene. 

  6. Hvis en forsendelse ikke blir innløst av kunden, vil kunden bli belastet med utsendelsesporto, returporto samt ett returgebyr på 350,- .

  7. Ved kjøp av skarpe våpen, må det foreligge en godkjent innvilget kjøpetillatelse på det aktuelle våpenet/kaliberet, våpentillatelsen sendes oss sammen med kopi av godkjent legitimasjon. Ved en eventuell retur av skarpe våpen må kundens del av ervervs-tillatelsen vedlegges.

  8. Retur bytteskjema skal vedlegges returpakker. Angrerettskjema finner du her.

  9. Om det oppstår problemer, ring oss eller send oss en kjapp e-post med ordrenummeret i headingen. Ikke send som svar på ordrebekreftelsen du får fra nettbutikken. Ordrebekreftelser samles i en egen arkivmappe og nye mailer her vises ikke automatisk. Med 30-50 nye daglig er det langt fra sikkert vi ser ditt svar blant disse

  10. Varer som ikke er på lager på bestillings tidspunktet og med leveringsdato fram i tid vil bli utsatt for prisendringer grunnet forandrede priser fra leverandør og endringer i valutasituasjonen.
   Nettbutikken viser siste historikk, dvs sist solgte pris.
   Utsalgsprisen oppdateres når ny leveranse er mottatt.

  11. Varer som står til kr: 0,- vil ikke bli sendt eller behandlet, da dette åpenbart er en datafeil. Vi vil kontakte kjøper hvis dette blir tilfelle. 

  12. Ved plassering av en ordre har du godkjent disse betingelsene